Vilken dag..

Hoppsan! Så det kan bli. Jag var vaken hela natten för att komma iväg på våra möten. Klockan 08.00 åkte vi här ifrån för att tanka lite sedan vidare till Falköping. Vi var framme halv nio, verkligen i tid! Klockan 09.00 började första mötet som inte var slut innan 10.30. Vad tråkigt det var! Magen kurrade hela mötet så det fick bli en cola och gifflar efter det i väntan på möte nummer två klockan 11.15. Kom där i från bara tjugo minuter senare. Resten av dagen skulle vara slapp och skön :) Blev en sväng till Willys, banken och överskottsbolaget. Glömde djurmagazinet, men det kommer fler gånger. På willys skulle jag också köpa cigaretter men mitt märke var slut! "Vi får ta det hemma i affären" säger jag men självklart var de slut hemma så vi fick åka förbi vårt hem till nästa by och köpa, där fanns de. Åkte hem igen och lagade mat. Vid 18.00 blev jag fruktansvärt trött, ögonen gick igen när jag satt här vid datorn så jag gick och la mig och bad sambon väcka mig klockan 21.00 för det började film. Haha, jag vaknar av mig själv och kollar på klockan KVART I TVÅ! HAHA. Jag hade missat filmen och två avsnitt av paradise hotel. Jag väckte min pojke som låg på sin sida av sängen och stensov och vi gick upp. Tv6.se har alla avsnitt så jag glodde igenom de två jag missat där.
Nu sitter jag här med ett glas tråkig saft (tråkig smak) och ska ut på balkongen och ta några bloss sedan blir det nog inte så mycket mer, vill sova någon timme till :)
Katterna busar och Mitzy förstörde nyss en ljusstake. Fick två stycken som inflyttningspresent, bara några dagar senare gjorde hon sönder den ena och nu den andra. Tack så mycket katten, höhö. Får limma den och hoppas att den ser fin ut igen. 

Nu är jag slö!

Kollade på paradise hotel Danmark, två avsnitt i rad :D
Men snart är denna säsongen över och då väntar man på nästa säsong (som inte spelats in ännu, haha) då svenskarna deltar! Efter mitt program städade jag köket, diskade en hel hög med disk och skurade spisen. Inte jättemycket att göra men det tog tid. Nätterna är jag som mest aktiv och städar och grejar gärna :) Nu tänkte jag kolla tågtider till liseberg som blir på söndag!
Fyra timmar kvar tills vi ska åka på tråkiga möten, blä. Ingen mening att sova i de timmarna när man inte är trött.
Efter våra möten blir det en sväng till överskottsbolaget och lite andra affärer och till sist blir det donken.
På torsdag eller fredag är det pengadag och då blir det storhandling av mat, kul är det :]
Nu ska jag se om jag kan slita min kära sambo från datorn så ska han få lite massage, om jag med får det, höhö.
En skön väldoftande bodylotion är aldrig fel!

Bild på nya kjolen svärföräldrarna gav mig i present. Pengarna orkar jag inte ta kort på för det vet alla hur de ser ut :)

Puss på kjolen.

Då var dagen över.

Då var min dag över. Fina presenter blev det och det kommer fler :) Fick en superfin kjol av mina svärföräldrar (fick även lite annat kul av de). Fick en härlig present av moster. På torsdag eller fredag åker jag och sambon till Borås och firar mig lite till, hihi. Ska träffa mormor, moster och även mamma <3
Blir nog liseberg på söndag! wihoo. Jag ska åka som en dåre :D
Förövrigt så känner jag mig ganska rastlös då jag inte har en aning om vad jag ska hitta på!
Jag har faktiskt gjort min msn synlig så om någon känner att den vill underhålla mig så är det bara att adda :]
Nu ska jag ut en sväng röka (ajabaja) sen blir det soffan en stund innan jag lägger mig.

Bamsekram till alla som läser.

Puss på mamma som jag saknar som fan!
Massa mys och gos till min älskling som uppvaktat mig idag :*

Jag är stolt över min pojke som ställt upp för mig till tusen så jag langar en gosebild <3



Godnatt :*

Nu är det dags för sängen. Har suttit framför datorn ett tag nu och gjort ingenting, som vanligt. Just nu sitter jag och fjantar mig med Aleks som är lika trött som jag. Haha.
Det är så skönt att ha någon som förstår en som man vill bli förstådd. Jag har många tankar som ligger och trycker som man inte kan säga till de som ska vara ens vänner. Ingen av mina nuvarande vänner har tid känns det som. Det skulle vara fantastiskt att hitta en bästa vän som är som jag, någon som man kan prata om allt med. En som inte tycker att man är konstig för att man ofta tänker på alla familjegrejer som uppstått. Jag har ingen kontakt med min pappa och hans familj då de inte ser mig som en familjemedlem. Jag menar, kom igen förfan jag är hans dotter och kommer alltid att vara. Min mamma har jag vid min sida och kan berätta allt för henne, men det räcker inte, en vän som man kan lita på till hundra procent är vad jag behöver. Någon som inte kastar skit på en eller som blir sur jämt för saker man inte ens förstår vad meningen med att vara sur över det är. Tänk att ha en vän som man kan säga tre fina ord till och verkligen mena det - jag älskar dej. Vänskap är något vackert som man ska ta vara på och inte bara smutskasta.
Men men, tack Aleks för du höll mig sällskap i natten <3

Presenter today!

Yes, idag var det min födelsedag då :) Spännande att se vad man får för fina presenter!
Hela dagen idag har jag och min sambo städat. Det var inte mycket att städa men jag gjorde sånt som jag inte alltid gör när jag städar. Dammsugade och skurade hela lägenheten. Jag dammsugade faktiskt hela soffan och alla miljontals soffkuddar med mista dammsugsborsten jag kunde hitta. Flera timmar tog det men det var det värt.
Men nu slipper jag storstäda på ett tag :) Nu ska jag bara tvätta alla jädra kläder, haha.
Mitt i städningen fick jag världens trevligaste överraskning, not, Mitzy hade kissat i ett hörn vid alla skor! Tur att inget kom på mina kära skor, puh. Andra katten Zorro har vart knasig idag när jag försökte få ro så jag kunde städa fort, hon välte soporna för mig, sprang runt på vardagsrumsbordet och skulle sno med sig massa saker och smulade ner hela sovrummet med muffins. Nu är båda så trötta och ligger helt utslagna i mitt knä. Knasbollar <3
Usch, nu är jag trött så det blir nog snart sängen.

Godnatt alla <3

Jag har fått för mig att jag ska skriva en lång berättelse om mitt liv, från sjuåring tills nu.

Mitt liv som berättelse

Denna berättelse är baserad på verkliga händelser.
Starten börjar år 1997 då jag inte var äldre än sju år.
Redan då tror jag att någonstans kände jag på mig att det skulle bli en jobbigt period i livet som i själva verket aldrig skulle behöva uppstå.
Visst, alla har det svårt någon gång men detta är mina egna tankar och funderingar om mitt eget liv.


Kapitel 1 - Liten men tuff.
Jag var en sju år gammal tös med starkt temperament. Mina föräldrar hade lämnat varandra och pappa flyttat, men bara till andra sidan lekplatsen.
Detta var en tråkig händelse men visst, livet kan inte alltid vara perfekt och jag kunde ändå träffa honom när jag helst ville..
Jag började ettan på Borgstena skolan detta året och min bror J gick på dagiset nerför gården. Vi trivdes med våra vänner, jag och min bror.
Min klass bestod av ett större antal elever och min snälla lärare Lena som jag tyckte så mycket om. Två av mina vänner bodde grannar med mig så vi lekte varje dag, skola som fritid.
Emmy som var min ena granne bodde in på en liten väg bakom våran lägenhet. Emmy var den som fick lära mig att cykla. Mamma och pappa hade haft fullt upp med att försöka lära mig men jag vägrade sätta mig på cykeln tills Emmy och jag en dag tog våra cyklar och gav oss ut och upp för en brant asfalterad backe. Utan att cyklat en meter tidigare gav jag mig på en stor utmaning, jag cyklade ner för backen i full fart ner på parkeringen. Sedan denna dag cyklade jag mer än gärna. Hon och jag hade jämt mycket roligt, vi gjorde massa bus hela tiden.
Självklart visste vi mycket väl om att man inte fick göra dumheter. Mamma ogillade att vi lekte och sa åt mig ett flertal gånger att jag inte skulle leka med henne, men hur bra är en sjuåring på att lyssna på sina föräldrar?
Erica som var min andra granne tyckte jag mycket om och gör även idag. Hennes och min mamma var väninnor, vilket gjorde att vi hade mer gemensamt.
Erica hade heller inte sin pappa kvar i familjen. Hennes mamma Monica hade en ny sambo, Bjarne.
Bjarnes barndomskompis M som vi kallade för G och min mamma fann varann och flyttade ihop och det var så jag och min bror fick oss en till pappa. Han och min pappa var bekanta, de hade gemensamma vänner.
G som var ny i vår familj var väldigt försiktig av sig och det var bra för min del. Jag minns att jag ville ha tamagochi, efter mycket tjatande blev den min.
Tamagotchin som var något alla barn ville ha då var en liten figur i en svart vit display som man skulle sköta om. Mitt djur var en dinosaurie som man skulle ta hand om, ge den mat och plocka bort dennes bajs.
Vart jag än gick så hade jag med mig den för att kunna ta hand om den så den inte skulle dö.
Några veckors skötande gjorde mig irriterad. Den började pipa vid hunger, så den väckte mig på nätterna. Den slutade inte föra oväsen förrän den fått vad den ville.
Men vad glad jag blev när batterierna var slut ett tag senare. Den åkte ner i en låda med leksaker som jag nästan aldrig lekte med.
När inga barn lekte med sina tamagotchis längre så blev tatueringar populära istället, de man skulle klistra fast på armen och blöta tills pappret släppte.
Tatueringarna tog vi med till skolan och lekte med på rasterna. Min vän Penilla, som jag enbart träffade på skolan, kom på att vi skulle använda alla tatueringarna på samma gång.
Efter rastens gång hade jag tre tatueringar på halsen och fullt på armar och mage. Efter den skoldagen blev det till att skrubba huden röd för att få bort de så jag kunde gå ut och leka med Emmy och Erica.

Oj.

Jag vaknar och vad är klockan? Strax över tre! Haha, inte meningen att sova bort hela dagen. Men det blev så sent när jag skulle se på film och äta lite utav mina nybakta muffins och sitta här och göra inget.
Blues brothers började 00.00 istället så jag kollade lite halvt på den. Den var slut samtidigt som barbershop började men jag sa till mig själv att det var dags för sängen efter att jag kollat lite på bilddagboken. Jag gick faktiskt till sängen efter jag kollat klart, men då var klockan närmare fem. Somnade gott gjorde jag iaf!
Nu sitter jag här och ser dum ut för jag vet inte vad jag ska göra, ingen ork till något. Egentligen skulle jag behöva städat lite smått för imorgon kommer mina svärföräldrar på fika med presenter och ska fira mig :)
Mysigt ska det bli. I torsdags sprang jag runt och valde kläder för en speciell dag som ska äga rum sista lördagen denna månad. Dagen får inte nämnas här, ingen som min familj känner får veta det ännu. Jag har en fin tubklänning i svart från gina tricot och tänkte ha en vit kofta från H&M på det, men det känns inte helt rätt. Annars får det bli ett par svarta lösa fina byxor från H&M och min vita H&M kofta och så får jag köpa en fin överdel bara, ett ljust snyggt linne hade vart perfekt. Sen blir det nog antingen ett par lackskor från skopunkten eller ett par mörkblå ballerina från skopunkten. Tur att jag har en vecka på mig att fixa kläder och köpa present :)
Nu får jag masa mig ut i hallen till dammsugaren och sätta igång. Min och sambons lilla katt har krupit runt i blommorna och rivit ut jord, jobbigt. Men hon gav mig iaf en sprak i baken för jag skulle sätta igång och städa någon gång.

Här slängde jag med en bild på busungen Mitzy :*

Hur sur får man bli på tv tablåerna ?



Tänk att man kan vara vacker bara man vill ..

Nu blev jag lite sur! Jag är lite trött och har huvudvärk och borde egentligen gå och sova då, men ville se på en film på tv, blues brothers. Vad är det inte för skit på tv när den slås på? Jo, pistvakt. Jag menar det skulle börjat 22.00 och filmen skulle börja 23.00 men det finns ingen film, så fruktansvärt irriterande. Usch. Jag får väl se om den börjar eller inte. Antingen så blir det sängen eller så väntar jag på filmen Barbershop istället som börjar närmare 02.00 :)

Men men, vill någon underhålla mig så vore det sjukt trevligt för jag har tråkigt.
Puss.

Nitton år.

Yes, då var det snart natt. Söndag är det en bra dag men inte så värst speciell. Jag fyller faktiskt nitton år då :)
Roligt, fast jag ser mer fram emot nästa födelsedag, haha. Önskelistan är ruskigt kort men ganska dyr denna gången.
Pengar och söta inredningsprylar till lägenheten är vad som önskas.
Men men, liseberg i slutet av augusti eller början av september iaf.

Jag älskar min baby :*

RSS 2.0