Fjärde advent.

Idag är det fjärde advent! Uh, snart är det julafton, iiiih! :D
Har ringt till hyresvärden idag som jag är sur på!! Det drar i vårt sovrum, från balkongdörr. När jag vaknade idag så var det ett tjockt lager med IS på rutan och hela handtaget var frostigt, alltså på insidan! Det är inte konstigt att jag knappt hinner bli frisk innan jag måste bli sängliggande igen! Vi skulle få nya persienner också och det var en gubbe här för ganska längesedan som sa "nu behöver ni inte oroa er för detta för nu vet ni att det är fixat inom en kort framtid". Jo, visst! Vi har fortfarande inte fått våra persienner bytta :@ Och det måste vart sådär en 2-3 veckor sedan om jag inte har fel. Hyresvärden kontaktade inte oss eller ens nämnt något om persiennerna överhuvudtaget! Nu när vi ringde till honom så sa han "skulle ni kunna vänta med persiennerna i vardagsrummet för det blir så dyrt" fan vad sur jag blev! Jävla snåljåp! Fast jag blev mer sur när han sa "Ni har väl inte brottom med fönstrena? Jag kan inte göra något nu, fönstren ska ju endå bytas sen" ... sen? SEN? Det kommer dröja någon vecka sedan får man ringa igen och då har de glömt det och så håller det på så tills man får tag i honom när han går här i området så man får prata med honom öga mot öga och då kommer han säga att han inte kan komma upp och kolla nu utan han kommer om sådär 2 dagar sedan kommer han och då dröjer det fråna dagar till veckor igen! Det ska väl inte behöva ta några månader för att göra småsaker som man själv kunde gjort på max en vecka? Jag blir tokig.
Men, men. Nu ska jag ta några bloss innan jag käkar något. Idag tänkte jag packa och städa lite så det blir gjort ordentligt innan vi åker till Borås på tisdag :) Imorgon hinner man inte mycket då vi ska storhandla och fixa allt som vi ska ha här hemma när vi kommer hem den 25:e :D


Yaay!

Äntligen har vi hemma våran lilla vovve, Scooby-Doo som han heter!
han är så fruktansvärt mysig och fin! Vi åkte från lärcenter vid 11.00 så vi skulle hinna göra oss iordning och äta osv för att åka 14.30 till Borås där svärföräldrarna skulle hämta oss så vi kunde färdas direkt till Hindås för att hämta Scooby :D När vi kom dit var jag så uppspelt och nervös att jag inte visste vad jag skulle säga mer än att stå och flina som ett jävla fån, haha! Vi följde med in för att hämta alla Scoobys saker och skriva på lite papper.
Det var en stor säng, en filt, massa borstar, halsband, mat, skålar osv som skulle med honom. Han har till och med ett eget gosedjur som han myser ner sig med på sin filt :) Så mysigt!
Nu ligger han i soffan i en hög av kuddar och täcken och har det skönt.
Snart ska vi gå ut och ta oss en promenad i kylan, brrr.
Här kommer då en bild på Scooby :)



Wiho.

Nu har jag vart sådär upptagen igen! Hööh. Jag har faktiskt inte gjort någonting sedan jag skrev sist, har bara varvat ner för det mesta (förutom när jag städat som en dåre). Min karl hade kompisar här i fredags så hela köket var fullt av datanördar, höhö.
I lördags åkte vi runt, runt, runt i Falköping som då är en ruggigt tråkig stad! Det varmitt i natten så jag var ju tvungen att ha min tomteluva för det var ju trots allt så sent att det blivit lucia :)
Haha, jag stod och tog några bloss när jag helt plötsligt hörde ett jävla tjoande, vände mig om och vid affären stod det en skåpbil .. och gissa vad som stappla ut ur den? Jo, ett lass med fulla tomtar! haha, det var en rätt kul syn måste jag säga!
Igår hade jag och älskling vart tillsammans i 2 år och 5 månader :) Mysigt <3
Idag var det fläng på lärcenter, skittråkigt. Imorgon blir det samma igen .. Fast vi ska faktiskt åka buss till Falköping för första gången på väldigt länge. Det är lite irriterande att ingen buss går i lagom tid utan vi ska behöva vänta i stan i 45 minuter innan vi börjar, får väl gå och plocka ut lite pengar så man fördriver lite tid.
Slutar redan 10.00 imorgon och då blir det bussen hem så man kan fixa sig för att sätta sig på buss igen till Borås som tar 2 timmar (30 minuters väntetid vid bussbyte). Sedan blir det kanske en halvtimme i Borås innan vi ska hoppa in i bil och åka till Hindås, nästan nere i Göteborg! För vi ska hämta våran hund!! :D Fyfan vad jag längtar!
Nu är klockan strax över elva så det är dags att plocka fram kläder och slänga in karln i duschen.

God natt :*

Stressigt och jobbigt!

Senaste dagarna har varit stressiga och jobbiga som fan.
Gick till lärcenter i måndags och fick veta att min dag bestod av träff med coacherna i 30 minuter .. sedan prova på i svenska i tre timmar, sedan var det lunch i en timme och till sist hade vi världens mest sega lärare! Han var så tråkig så det var inte sant. Usch, han behandlade oss verkligen som om vi kom från grundskolan. Åldern i gruppen är 18-25 och han kommer med sin tanke "vi ska göra en mindmap .. ett träd ni vet". Jag tänkte bara "vafan är det?", men det visade sig vara en sån där tankekarta! Hahaha. Han pratade i nästan tre timmar om hur positivt det är med den där tankekartan. Jag hade haft svårt att sova på natten så det slutade med att jag inte fick någon sömn alls och eftersom han var som seg så somnade jag ju! haha. Där satt jag i klassrummet och sov, ibland vaknade man till och försökte sysselsätta sig med att gräva lite i väskan eller rita men det hjälpte inte så bra.

I tisdags hade vi lektion i ungefär en timme sedan fick vi åka hem och slappa, härligt!
Hela dagen gick åt att städa, shoppa och ta det lite lugnt.
Idag var det lektioner till tre. Inte så roligt men det gick jävligt bra ändå måste jag säga.
På morgonen var det 30 minuters samling, sedan frukost och efter det ville en av coacherna prata med mig och det slutade med att vi satt och snacka helt onödiga saker i två timmar, höhö. När vi pratat färdigt var det rast en timme innan vi skulle ha engelska, där satt vi bara och snacka massa intressen och annat och fick sluta en hel timme tidigare! Skönt var det.
När vi kom hem så städade vi lite, fyllde i lite papper som kommit med posten idag.
Strax innan fem kom en snubbe och skulle kolla och mäta våra persienner för vi ska få nya i nästa vecka :)
På tal om nästa vecka! Vi ska åka och hämta en hund då! På tisdag. Så jävla underbart med en gosig vovve i våran lilla familj, men jag undrar hur katterna kommer att reagera när det kommer en stor lekkamrat, haha!

Nu blir det en snabb dusch sedan ska jag lägga mig och läsa någon trevlig bok. Måste sova någon timme längre i natt. Måste upp klockan 7.

5/12-09

Bakade lite igår :D
Vanilj -och kanelbullar och bountybollar, mums.
Har gott runt och snaskat på godsakerna som en dåre.
Nu känner jag mig frisk så det blir inga problem att knalla till lärcenter på måndag.
Det blir nog en lång dag, 8.30-16.00. Usch och fy vad tråkigt det är. Men men får ju som sagt jullov den 17:e!
Det är bara att dra på smilet och traska dit ändå.
Idag blir jag väldigt kort för jag kommer inte på så mycket att skriva.
Sitter och skriver med mamma på msn just nu så jag ska väl fortsätta göra det sedan blir det väl lite mat och film. Santa buddies. Mysigt.

2/12-09

Julen närmar sig ju med stormsteg!
Så härligt :D Nu är det inte långt kvar tills nästa pengadag igen och då blir det de små detaljerna som ska köpas så som ingredienser till julbaket och julmat :)
Detta blir ju en sån speciell jul! <3

Det blev ingen resa till Borås, men det gör inget :)
Igår åkte vi till skolgrejen som bara var i 30 minuter, onödig resa.
Idag började vi 11.00 fast vi kom en aning för sent, haha. Var i lektionssalen nästan 11.30!
Vi skulle bara sitta och prata med någon tant, skönt att vi inte behövde sitta där mer än 20 minuter :]
Sedan var det rast till 14.00 så vi åkte till willys och köpte lite fika och hade det mysigt.
När matten började (14.00) så satt vi där och tråkade ihjäl när snubben skulle prata om "sin syn på matte" och visa massa bilder. Han visade en bild från sitt bröllop när han var 21 (nu är han 32) och skulle prata om sitt affrokrull osv. 14.50 var det rast till 15.05 och vi kom 5 minuter senare och jag kan fortfarande inte fatta vart all tid tog vägen? Var ute och tog några bloss och pinkade, det tar väl ändå inte mer än 15 minuter!?! :O
Men men, slutade klockan fyra. Åkte till st1 för att tanka. Vi åker som vanligt och ska svänga höger när det visar sig att gasen hängde sig! Fyfan vad läskigt att inte kunna sakta in när man skulle svänga först höger och sedan vänster. Det blev till att vrida av nyckeln och rulla in lite snyggt. Sedan gick det fint att åka .. iaf någon kilometer innan samma skit hände igen! Mitt ute på landsvägen i mörkret. Samma visa ännu en gång, vrida av och rulla in på en busshållsplats. Efter det hände det inte igen som tur var!

Imorgon skulle vi egentligen börja 8.30och inte sluta innan 16.00 men jag har gått och blivit sjuk :/
Skönt att slippa skiten, men jobbigt att behöva gå hemma och vara sjuk! Blir till att gå upp klockan 8.00 och sjukanmäla oss (min sambo är alltså också sjuk).
Så det blir till att ligga hemma hela dagen och slappa med lite mys så man kan bli frisk :)

På fredag är det ledigt som alltid! På måndag börjar då skiten igen. Antagligen blir det heldagar (8.30-16.00) hela veckan och säkerligen så ända till 17:e december. Bra att det inte är lång tid kvar :D
Jag skriver ju som att det är onsdag, men klockan har passerat 12 så då är det ju torsdag :D Härligt! 14 dagar till lovet men bara 8 skoldagar kvar! Så skönt det ska bli! Börjar inte skolgrejen innan 11:e januari sen igen och sedan blir det dessa långa tråkiga dagar fram tills slutet av mars. Då får man hoppas att tiden går FORT från 11:e januari.

Nu blir det att se vad Zorro skriker för, tror att hon kan vara instängd i sovrummet som vanligt.
Sedan blir det kanske pannkakor, en dusch och film innan det blir dags att sova.

1/12-09

Kom hem i lördags och var svin trött. Hela söndagen gick åt till att bara ta det lugnt innan det skulle bli stressigt igen :/ Var på en liten julmarknad som var ett stenkast från vår lägenhet
Åkte till lärcenter strax innan 8.00 i måndags och hade en stressig och jobbig dag (8.30-16.00). Skit tråkigt var det. Kom hem och var trött som fan så det blev inget gjort. Åkte ju på morgonen när det var mörkt och kom ut från lärcenter när det var mörkt ute. Missade allt ljus. Samma tid fick vi åka idag igen, men slutade faktiskt vid 9.00, skönt att bara ha 30 minuter idag!
Snart ska det lagas lite fläskfilé och pompa innan vi ska ta bussen till Borås och vara där.
Älsklingen ska upp tidigt imorgon och gå på utbildning för arbetet han snart börjar :) Grattis till honom! <3
Jag ska bara slappa, är helt ensam i svärföräldrarnas hus från 9.00-15.30 :)
Ska väl kanske åka till min moster och hälsa på lite och även till mamma <3
Åker nog hem på söndag skulle jag tro och då blir jag troligen själv här tills helgen om karln börjar jobba på måndag. Tråkigt att behöva vara själv och ligga här och sakna honom :/  Men men, får väl se om någon flyttar in här under veckan och så. Jag kommer ju inte undan, måste gå i skitskolhelvetet .. eller skola och skola, lärcenter som man tvingas gå på och göra INGENTING för att man är arbetssökande.

Nej, nu ska jag göra lite frukost/lunch/middag innan vi måste åka :)

RSS 2.0