Minipix

Igår var vi ute och tog några glas och sådär. När vi kom hem var klockan ganska mycket men visst satt man uppe ändå :] Somnade vid 7-8 imorse och väcktes vid 12. Åkte in till Kinnarp och handlade lite sedan har dagen varit slapp som fan. Nu ska vi se på lite film här skulle jag tro. Film, film och åter film. Är man filmälskare så är man ;D




sjuk, sjuk och åter sjuk.

Det är så jobbigt! Hade jag inte varit sjuk och slitit som ett djur för att klara lektioner osv så hade jag hållt mitt löfte med att skriva varje dag. alltid ska något förstöra! Jag har legat sedan jag skrev sist tills nu och vart sjuk, så nu får det fan vara dags för en lång frisk period också. På måndag blir det lektion sedan bär det av till Borås igen. Stannar i Borås tills torsdag kväll. När vi kommer hem igen så blir det lektion på fredagen i 3 timmar innan det är dags att åka tillbaka till Borås igen! Haha, rörigt. På måndag och tisdag är det viktiga dagar i Borås :D Älsklingen min ska göra sina sista körningar innan kortet, woho!!
Jag vet inte vad jag ska skriva nu, har inget vettigt att skriva. Inte så kul att skriva in i minsta detalj om hur det var att vara sjuk. Hur som helst så mååååste jag bli frisk tills vi åker till Borås nästa vecka för sedan ska saker och ting rulla på som jag tänkt mig. Nu blir det dags för idol och ligga i soffan och lata mig :)


Men herregud!

Men shit, nu är det väl ändå dags att jag skärper till mej lite och skriver här lite oftare? Haha, vad dålig jag är på't!
Nu tänker jag dra en snabb genomgång på mina nästan två veckor sedan jag skrev sist.

Förra fredagen var det en rejäl fest här hemma :) Vi dansade och sjöng och bara tog kvällen stencool! haha.
Trevligt var det :)
I måndags började jag och älsklingen på en kurs .. ett måste så det var inget frivilligt.
Går bara måndagar, torsdagar och fredagar med tre ynka timmar varje dag. Nu är en av fyra veckor avklarade iaf! Härligt! Senaste veckan har vi bara åkt, vart hemma, åkt, vart hemma och ätit typ. Och så har vi ju fixat bilen lite med :) Så nu är den bra igen. Längtar tills den 15:e då våra risk1a ska ske och sedan 19:e då halken för pojken min ska utförat och till sist den 20:e då blir det teori och uppkörning för honom. Hoppas han klarar det! Gör han det så är det bara alltså 16 dagar tills han är helt klar!! :D

Nu ska jag laga lite mat och sedan blir det mys framför tvn med någon film eller så .. kanske ensam mamma? :)

Här bjuder jag på en festbild från förra fredagen. Det är jag och Marie på bilden, ganska dragna och så :)




RSS 2.0