Sjukt härligt veckoslut!

Som jag skrev tidigare så (tänkte fortsätta skriva där jag slutade) låg min älskling och Kentas flicka och sov. Ingen  av oss två var trötta så vi satt uppe och fortsatte festa alldeles ensamma, haha. Men det var trevligt alltså! Vi lyssna på en helvetes massa musik och sedan skulle vi dansa typ tre olika danser eller något som hette blablabla .. nej, men kommer inte ihåg vad de heter. Efter att vi dansat så skulle vi tydligen gå ut och promenera, haha! Vi gick ut i hallen och tog på oss skorna, men haha, han tog på sig fel skor utan att märka det så traska han ner för trappan. Jag var precis på väg ut genom dörren ut när han fortsatte ner för källartrapporna också. Och killar som ofta inte lyssnar så blev jag tvungen att springa efter ner för trapporna för att kolla vad han sysslade med.
- Vi ska ta moppen för jag ska visa ett ställe, svarade han.
- Haha, nej vi ska gå inte köra moppe full som fan, skrattade jag.
Jag fick med honom upp från källaren och han trampa ut till min bil och drog lite i handtaget. Det blev ingen promenad utan istället fick det bli en cigg i bilen och lite prat bara innan vi gick in igen.
Sedan ställde han sig och gjorde nudlar och när han väl var klar låg det nudlar över hela köksgolvet! Han drog sig mot sovrummet där våra respektive låg och sov, klädde av sig och satte sig i sängen och sörplade i sig nudlarna.

När alla sedan vaknade fem timmar senare så tjoade han om att han var nästan naken och inte visste vart och hur hans kläder försvann. Det tog ett tag att förklara vad han sysslat med tidigare, haha :)
Vi gick upp och tog det lite lugnt innan vi bestämde oss för att åka bil hit och dit för att sedan komma hem till lite tacos och dra igång en film och se tillsammans. När vi väl kom hem tog jag och Marie moppen till Kinnarp och handlade lite grejer som vi saknade och under tiden fortsatte våra karlar åka bil i byarna här och dricka lite öl.

Vi gjorde smarrig tacos och satte på the ring 2 som alla missade hälften av för det ramlade in först tre pers och sedan när de väl knallat vidare trodde vi att vi skulle få fortsätta med vårt myspys, men nej då ramlade det in två till som satt och snacka hela andra filmen (scary movie). Efter en tid när det blivit stillsamt så var vi så trötta så vi dök i sängen allihopa.

Förutom felsteget med vår myskväll så var helgen förjävla bra :D
Det blir att vi gör om myskvällen så den blir riktigt lyckad så som jag och Marie vill ha den!
Men först på tur är pengadag och födelsedagskalas för lilla broder fyller år. Efter det blir det en fest och sedan en myskväll :) Snacka om att vi har fått mer drag i våra liv sedan Kenta och Marie och alla andra kom in i våra liv :)

Nu är det läggdags! Godnatt :*

Jo men visst.

Nu sitter vi här och dricker lite vafan :D
Lite alkohol sen dansar man som fan. Jodå.
Pojkvän ligger och sover i sängen så sött och Kentas flicka sussar så sött hon med så vi sitter här och dricker och tjoar.
vad livet kan vara bra ibland :D


Puss :*

Mycket att hålla reda på imorgon.

Slappat framför tvn idag. Käkat lite god mat och tittat på ensam mamma söker, notting hill och kändisdjungeln.
Snart blir det sängen för imorgon ska vi inte sova bort hela dagen, älsklingen ska ju till tandläkaren. Förövrigt så blir det en tur på stan efter tandläkaren och så ska vi köpa en present till min lilla broder som fyller år snart :)
När vi kommer hem så blir det nog lite sittande vid datorn och så ska jag se på sveriges fulaste hem och svenska Hollywoodfruar som har premiär. Hoppas att det är något som är värt att titta på :) Har inga program direkt som jag följer (förutom ensam mamma söker, idol och kändisdjungeln). Behöver nog hitta något mer bra att se på annars blir jag så hemskt rastlös på kvällarna, haha. Tänkte försöka börja med mitt nya liv imorgon också - äta nyttigt, motionera och så ska jag försöka sluta röka med :D
När året är slut så ska jag ha slutat röka och gått ner några kilon.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det att välja kläder för morgondagen.

Dagen blev inte som planerat, hah!

Jag vaknade vid 15.00 (sovit bort hela dagen som vanligt) och gick upp, var trött som fan men ändå började jag städa MASSOR! Jag städade hela lägenheten ordentligt - dammsugning, diskning, skurning osv. Det lustiga var att jag ville städa, kände något sorts städryck. Efter att jag städat i typ två timmar så slappade jag någon timme och sedan for jag upp ur stolen igen och började laga mat. Fyllde sedan i alla viktiga papper som ska postas och lämnas in på måndag när jag åker med älsklingen in till Falköping när han ska till tandläkaren. Han ska ha någon tråkig genomgång om hur dagen han ska laga sitt hål går till. Tur att jag slipper sånt! Haha, jag hade inte ett enda hål :D Duktig är jag.
Men men, efter matlagningen och allt så hade vi bestämt att vi skulle dricka lite, hade köpt hem ett rejält lager med alkohol. Det gick ju bra med våran planering - jag tog ett glas vin och älsklingen en öl och sedan bakade vi muffins, haha! Men det var gott det med :) Då får vi spara all alkohol tills vi ska fira vår förlovning, är två år sedan vi förlovade oss <3 Det kommer bli mysigt som fan. Vi får se om vi får mycket besök denna kommande dag.
Nej, nu rundar jag av för jag hade tänkt att jag skulle fortsätta skriva lite på min bok och lite senare skicka hem våran granne så vi kan gå och sova lite.

Nattinatt :*

Slagsmål?

Jag känner att jag inte är så aktiv just nu på senaste tid :/
Men det ska det bli ändring på :D Nu är jag inte sjuk längre, snuvan och ostan drar sig kvar som blodiglar men förövrigt är allt toppen!

Idag har jag vart på ett tråkigt möte, usch, men det gick fort. Klockan nio imorse började mötet och var slut redan 45 minuter senare. Tog en sväng med min sambo till netto och willys innan vi for hem och käkade nybakta frallor till fukost, smaskens. Under den korta stund som vi hade öppet ytterdörren hann vår kissemiss Zorro smita ut. Dörren från trappuppgången och ur på gården stod helt öppen så det kunde vädras lite. Jag märkte ingenting innan jag hörde henne sittta och skrika, men jag fattade inte vart det kom ifrån så jag kollade om toadörren var stängd men det var den inte och samma med balkongdörren, ingen katt fanns där ute heller (har hänt att hon vart där någon timme när hon vart snabb och smitit ut). Jag sprang runt som en yr höna i hela lägenheten innan jag fattade att det kom från trapphuset precis utanför våran dörr. När jag öppnade ser jag en smutsig katt som sprang in som en pil och skuttade upp i sängen. Löv och grus var pälsen täckt av. Jag började plocka bort skräpet från henne och såg plötsligt att hon hade väldigt spretiga och krokiga "ögonbryn" och var svullen och blödde ur munnen! Jag studerade hennes sår och svullnad, tvättade med lite ljummet vatten och klämde på henne lite för att se så det inte fanns några mer skador. Det var bara hennes stackars mun som var skadad. Hon måste ha vart ute och stött på en annan katt som gav henne en omgång innan hon fort skyndade hem igen. Stackarn. Hon var livrädd och gömde sig under sängen efter tvättningen av såret, men när matte plockade fram skinkan från kylen och ropade "MAT!" då blev det fart i henne.

När klockan blev två var jag så trött att jag somnade i sängen (har vart uppe sedan förmiddag igår). Åh, vad underbart det är att sova när man är trött! Jag vaknade av att vår lilla Zorro kom och väckte oss strax innan 21.
Nu är hon fin runt munnen och svullnaden har lagt sig :)

Hemma från en trevlig tid i Borås, men sjuk som fan istället :/

Yes, då var jag hemma igen! Skönt att komma hem till sin vardag igen, men tyvärr blev inte min "vanliga" vardag "vanlig" som den brukar. Jag har gått och blivit sjuk. Hostar, är snuvig och har ont i halsen. Men men, i fredags åkte vi till Borås vid 10.00 sen sprang jag på stan och shoppade med moster :) Kul var det. Köpte kläder och små roliga saker och fick fina kläder av moster också. Sen tog vi en paus på pizzeria campino innan vi drog upp till mormor som satt och väntade med mumsig grillad kyckling :D Inte för att jag åt mycket efter en stor pizza. Mormor gav mig min present som var underbar! Sedan åkte jag till stan med min älskling och shoppade ännu mer, hihi, innan vi skulle hem till hans föräldrar. Lördagen började med en stund framför spegeln :] Dagen som ingen fick veta innan var denna dag - mamma och Gabbes bröllop. Jag var vittne för vigseln. God mat blev det också hemma hos mamma. Det kom massor av folk för festen som skulle dra igång. Fulla och glada var vi alla.
Söndagen tog jag det lugnt, skulle egentligen åkt till liseberg men var dålig efter festen, haha. Det får vi skjuta fram ännu en gång. Åkte hem sent i tisdags och nu sitter jag här och är sjuk och lyssnar på musik. Det blir bara värre istället för bättre. Nu får jag bli frisk så vi kan åka till liseberg på lördag ! De har öppet länge då :)
Nu ska jag alldeles strax laga lite chipsgratäng, mums.

Puss på de som läser!
Och kyss på älskling som tar hand om mig när jag mår som jag gör <3

RSS 2.0