25/11-09

Vart på lärcenter idag. Började 8.30 och slutade 9.00.
Åkte och handlade lite färska frallor och pålägg så det blir lite god "frukostlunch" :)
Har vart hemma i en timme lite mer kanske.
idag blir det lite städning och packing. Imorgon när vi vart på lärcenter i de stackars 30 minuterna så ska vi åka hem och göra oss iordning och ta bussen till Borås. Min karl ska på möte angående ett jobb så det blir till att hålla tummarna! Sedan ska vi handla julklappar :D Åker inte hem innan lördag eftermiddag vilket betyder att jag inte kommer skriva någonting innan dess då vi inte har tillgång till internet.
Får hoppas att det har hänt något tills jag kommer tillbaka :)
Nu ska jag hänga upp tvätten så den torkar till imorgon så jag får med min finfina tröja!

Puss.

Trött!

Igår tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt så jag vaknar lätt.
Det gick inte så bra, det slutade med att jag satt och skrevpå msn och tittade på tv.
Gick till sängen strax innan 01.00 sedan låg vi och pratade i sängen och somnade vid 02.00 ungefär.
Toppen, verkligen! (Y)
Vaknade av att klockan stod och skrek för fullt klockan 7 imorse. Trött som fan stapplade jag upp och gjorde mig iordning för att åkaoch när jag var klar kollade jag på klockan och den var bara 07.20. Fan! Vi skulle åka 07.50 :/
Jaha, då satte jag mig här lite och väntade.
När klockan blev tjugo i tog vi på oss alla varma kläder och ger oss ut i klan för att åka.
Vi sätter oss tillrätta, åker en bit och vad händer då? Skiten pajar! Självklart! Åker tillbaka hem, kollar på klockan. Shit, fem i! Vi måste verkligen åka nu! Men, då var vi tvunga att hämta verktyg och leka mekaniker innan vi kunde fara vidare. Som tur var så var det bara ett litet problem som tog någon minut! Vi kom fram till stan samma stund som vi började "lektionen". Tur att man hann då, men röka innan han vi inte göra.

"Lektionen" gick ut på att anmäla sin närvaro, visas runt i lokalen och ta en fika innan man kunde åka hem igen. Så önödigt! Inte värt det stress vi hade.
Nu sitter jag här, ganska slö och seg och funderar på att göra något att äta .. har bara fått i mig en kopp kaffe, 2 små mackor och 2 glas mjölk så det är dags att äta nu :)

21/11-09

Jag kan snart inte vänta längre! Jag längtar så fett till julafton! :D Haha.
Första julen som jag och min älskling bor ihop på riktigt.
Vi träffades 13 juli -07 och firade inte jul tillsammans den julen. Julen 2008 firade vi tillsammans med mamma och sedan på kvällen med svärföräldrarna. Denna julen har vi eget hem att fira tillsammans i som en liten liten familj! Så mysigt ska det bli :)
Vi har snart bott ihop i ett halvår (om man bortser från när jag bodde hos honom och hans familj i närmare 2 år).

Hela dagen idag har jag funderat på julklappar och julbakningen osv. Nu längtar jag verkligen till pengadagen så vi kan åka till Borås och träffa familjen och sedan handla alla julklappar :)
Härligt att alla julklappar blir färdiga denna månaden så vi enbart kan koncentrera oss på julmaten och övriga grejer nästa månad.

Nu ska jag sitta i lugn och ro och lyssna på shakiras nya album :)
Puss, <3

17/11-09

Jag satt just och funderade och kom fram till att jag blivit lite bättre på att uppdatera nu :D
Har precis varit i en liten kul butik ett stenkast från oss! Köpte två jätte fina stjärnor i glas att sätta i vardagsrummet :) Mysigt det blir att få sätta upp de sedan och tända värmeljus i dessa.
Vaknade 07.50 idag för att åka på möte som var helt och hållet onödigt att åka till! Det tar cirka 30 minuter för oss att åka till stan och väl där skulle vi sitta på möte i ungefär 20 minuter. Jag blev ganska sur. De kunde väl skickat hem den informationen istället? Usch. Efter det så åkte vi och handlade lite mat, så ikväll blir det först lasagne sedan mys i soffan framför en film med pepparkakor och julmust, mums. Vi smygstartar julen lite ;) Haha.
Imorgon var det möte igen men en timme senare så det är skönt :) Vi får åka 09.30 för att hinna i tid. Efter mötet blir det tandläkaren och sedan hem och slappa. På måndag ska vi börja "plugga", så jävla tråkigt! Jag vill inte vara där och mögla men tydligen så var det ett MÅSTE för att de inte vet vad man ska "göra med alla ungdomar".
Ska gå den sketna kursen tills nästa år någon gång, typ mars eller så.
Nästa vecka är det också pengadag! Längtar som fan, vill ju handla massa fina julklappar :D
Jag har redan gjort en plan på vad min familj ska få och om min karl nu går med på mitt förslag så är svärföräldrarna med klara :) Men vad fasen ska jag köpa till honom? Han är ju inget barn som önskar sig billiga "leksaker" precis, nu handlar det om dyrt dyrt dyrt. Hm. Jag kommer säkert på något när jag väl ger mig ut i julruschen får vi hoppas :D
Det står helt still i mitt huvud när jag funderar på vad jag själv vill ha. En mascara är säkert iaf (moster är sminknörd så hon hittar en perfekt), men sen då? Ja, det får nog bli inredning till lägenheten skulle jag tro.

Nej, nu ska jag hoppa bort från datorn och få något gjort (iofs så har jag diskat idag). Man kanske skulle ställa sig i vardagsrummet och dansa igen? xD Haha, jag ser säkert skitkul ut när jag står här och fjantar mig, men det är faktiskt det enda roliga sättet jag vet som man kan hålla sig i form med .. fast yoga är ganska kul när jag tänker efter :) Haha, ett yogapass får det bli.

Rörlig dag.

Denna dagen är och förblir rörlig!
Jag har sprungit här och städat. Ska städa klart sovrummet och toaletten innan jag skurar alla golv.
Sedan funderar jag på om jag ska dra på lite musik och kanske dansa järnet här i vardagsrummet? Kan ju vara ganska skönt att känna att man gör någonting och även att man gör något bra för sig själv.
Klockan 17.00 börjar fear factory USA som jag funderar på att se. När det är slut ska jag försöka dra med min karl ut på en lååång promenad här i lilla byn på sådär en och en halv timme. Det låter super i mina öron men han kommer nog tycka att det låter som pest och pina, haha. Lite får han ju ställa upp nu när jag städat hela lägenheten utan att han behövt lyfta ett finger.

Dåså, då ska jag städa klart och sedan dansa :D hihi.

15/11-09

Härligt! Jag vaknade strax innan 10.00. Såhär kan jag vakna imorgon med tycker jag :) Har precis ätit frukost, hembakta frallor. Mums. Nu kanske man skulle ta första ciggen och städa lite. Det finns inget direkt att städa, men vad ska man annars hitta på när man inte vet något annat? Fast iofs så kan ju det var ganska trevligt att skriva månadens inköpslista. Vi får se vad som händer.

Katterna busar och lever så man inte får en lugn stund. Den ena ska klättra runt på ryggstödet och den andra skulle dela mat med mig. Hoppas de flyttar till nästa rum (köket) och terroriserar min sambo istället, hihihi :]

Det blev inte mycket skrivet idag, men jag har inget att skriva konstigt nog.

Jobbigt!

Vi jobbade på att rätta till dygnen, men det gick lite väl bra!
Igår vaknade jag vid 05.00 och var pigg. Idag vaknade jag vid 08.00 och var inte ett dugg trött.
Gick upp och tog mig lite frukost, gick till affären, städade lite och såg på film. Nu känns det som man har gjort hela sin dag så det inte finns något tills kommande timmar. Jag hade kunnat vakna mellan 10.00-12.00 istället! Men men, det vill sig inte. Det är ganska bra ändå när jag tänker efter för vi ska in till stan på tisdag och ha möte 09.00 och på onsdag ska vi ha möte 10.00 och efter det ska min karl till tandläkaren.
Jag får väl ta mig en kopp thé och ta en cigg så jag kan fundera på vad jag ska göra sedan.
Min fantasi ligger verkligen inte på topp idag känner jag!

Härliga veckor.

Sista tiden har varit ganska förvirrande! Jag har inte haft så värst mycket att göra men ändå har jag inte suttit HÄR. Hm, jaja. Jag har sagt till mig själv så många gånger att jag SKA bli mer aktiv här, men det händer inget likförbannat. Vi får se om jag kan fixa det nu då :)

Senaste veckorna så har jag bara varit hemma. Städat, diskat, tvättat osv .. det vanliga.
Men förra onsdagen var det något som ändrades. Min Karl åkte hem till sina föräldrar och jag stannade kvar här hemma med en av våra vänner. Kort sagt jag "bytte" karl för ett par dagar, haha.
Vi satt här hemma och tog det lugnt och jag hade det trevligt och bra! Roligt.

Ett plus i förhållandet är att vi kom ifrån varann, inte för att man gärna vill det, men det är alltid bra.
Vi har det inte jobbigt så vi måste vara ifrån heller utan bara att det var skönt och även att man får den där fantastiska underbara stunden då man äntligen träffas igen, ni vet vad jag menar.
Jag saknade min sambo så mycket vissa stunder att det gjorde lite ont och var jobbigt, men så härligt när han kom in genom dörren och omfamnade mig!

Idag har vi vart tillsammans i 2 år och 4 månader <3
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, älskling :*


Här kommer då en bild på oss för att fira att det är våran dag <3


RSS 2.0