2/12-09

Julen närmar sig ju med stormsteg!
Så härligt :D Nu är det inte långt kvar tills nästa pengadag igen och då blir det de små detaljerna som ska köpas så som ingredienser till julbaket och julmat :)
Detta blir ju en sån speciell jul! <3

Det blev ingen resa till Borås, men det gör inget :)
Igår åkte vi till skolgrejen som bara var i 30 minuter, onödig resa.
Idag började vi 11.00 fast vi kom en aning för sent, haha. Var i lektionssalen nästan 11.30!
Vi skulle bara sitta och prata med någon tant, skönt att vi inte behövde sitta där mer än 20 minuter :]
Sedan var det rast till 14.00 så vi åkte till willys och köpte lite fika och hade det mysigt.
När matten började (14.00) så satt vi där och tråkade ihjäl när snubben skulle prata om "sin syn på matte" och visa massa bilder. Han visade en bild från sitt bröllop när han var 21 (nu är han 32) och skulle prata om sitt affrokrull osv. 14.50 var det rast till 15.05 och vi kom 5 minuter senare och jag kan fortfarande inte fatta vart all tid tog vägen? Var ute och tog några bloss och pinkade, det tar väl ändå inte mer än 15 minuter!?! :O
Men men, slutade klockan fyra. Åkte till st1 för att tanka. Vi åker som vanligt och ska svänga höger när det visar sig att gasen hängde sig! Fyfan vad läskigt att inte kunna sakta in när man skulle svänga först höger och sedan vänster. Det blev till att vrida av nyckeln och rulla in lite snyggt. Sedan gick det fint att åka .. iaf någon kilometer innan samma skit hände igen! Mitt ute på landsvägen i mörkret. Samma visa ännu en gång, vrida av och rulla in på en busshållsplats. Efter det hände det inte igen som tur var!

Imorgon skulle vi egentligen börja 8.30och inte sluta innan 16.00 men jag har gått och blivit sjuk :/
Skönt att slippa skiten, men jobbigt att behöva gå hemma och vara sjuk! Blir till att gå upp klockan 8.00 och sjukanmäla oss (min sambo är alltså också sjuk).
Så det blir till att ligga hemma hela dagen och slappa med lite mys så man kan bli frisk :)

På fredag är det ledigt som alltid! På måndag börjar då skiten igen. Antagligen blir det heldagar (8.30-16.00) hela veckan och säkerligen så ända till 17:e december. Bra att det inte är lång tid kvar :D
Jag skriver ju som att det är onsdag, men klockan har passerat 12 så då är det ju torsdag :D Härligt! 14 dagar till lovet men bara 8 skoldagar kvar! Så skönt det ska bli! Börjar inte skolgrejen innan 11:e januari sen igen och sedan blir det dessa långa tråkiga dagar fram tills slutet av mars. Då får man hoppas att tiden går FORT från 11:e januari.

Nu blir det att se vad Zorro skriker för, tror att hon kan vara instängd i sovrummet som vanligt.
Sedan blir det kanske pannkakor, en dusch och film innan det blir dags att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0