2010!

Nu var det nytt år då. De senaste två veckorna har vi åkt fram och tillbaka till Borås som tokar! Trevligt har det vart, och julafton, kunde den blivit bättre?! Suveränt var det. Dagen innan julafton var det julrusch med mamma och Gabbe. Det blev massvis med julklappar och lite mat på stan. På julafton åkte vi hem till mamma på förmiddagen och stannade tills kvällen då svärgöräldrarna kom och hämtade oss. Väl hemma hos de så var det paketöppning för andra gången denna dagen :) Vi fick massor med bra saker och även roliga prylar såklart. Dagen efter åkte vi hem till Åsarp igen och hade våran egen lilla jul med julmiddag och klappar :D Det var så mysigt!
Måndagen efter julafton åkte vi till Borås igen för att ha våran fjärde paketöppning hos moster. Det var trevligt :) På onsdagen åkte vi hem igen för att hinna förbereda inför nyårspartajet :)
Det blev väldigt lyckat, förutom att jag blev lite besviken när det kom lite mindre folk än vad jag räknat med, men sak samma.

På tal om ingenting så har vi förmodligen en ny lägenhet på G :) Blir det som vi vill så kommer vi att flytta närmare Borås. Det bästa av allt med denna flytt blir att vi får en trea. Lägenhet på 2 våningar är inte fel :) Hoppas bara att grannarna är redo för ett ungt par ;] Hihi.

Nu ska jag fortsätta se på en film på voddler och krypa till sängs sedan. God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0